U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Uitleg sparen van modepunten.

 

Wij hebben een spaarpas voor vaste klanten waarmee alleen in onze winkel in Culemborg gespaard kan worden. 
Met deze spaarpas kan u sparen voor modepunten. Bij besteding van 1 euro ontvangt u 1 modepunt, dus als u voor € 100,00  besteedt ontvangt u 100 modepunten op uw spaarpas.


U kunt modepunten sparen op de gehele collectie, ook bij acties, aanbiedingen en uitverkoop krijgt u voor iedere euro 1 modepunt. 
De waarde van 100 modepunten is € 3,00 en kan als u dat wilt op de volgende aankoop in mindering worden gebracht maar u kan natuurlijk ook gewoon verder sparen.

De spaarpas kost € 2,50 maar er wordt meteen gratis 100 modepunten opgezet met een waarde van € 3,00 dus de spaarpas kost u uiteindelijk niets.

Op de eerste pagina van Wuite Vrijetijdsmode Culemborg kunt u het saldo opvragen van de gespaarde modepunten.
Vul in postcode, huisnummer en pasnummer, en controleer de hoeveelheid gespaarde modepunten tot nu toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden:

Wuite Vrijetijdsmode geeft een spaarpas uit. Daarbij zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Door het gebruik van de spaarpas van Wuite verklaart u kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en akkoord te gaan met de toepasselijkheid hiervan.

Wuite Vrijetijdsmode kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor het ongeautoriseerd gebruik van uw spaarpas.
 
Ook op het verloren gaan van modepunten door automatisering en of storingen e.d. kan op geen enkele wijze aanspraak worden gemaakt.

Wuite Vrijetijdsmode behoudt zich het recht voor om in voorkomende gevallen aanbiedingen in te trekken , deze te wijzigen of daaraan nieuwe toe te voegen. Wij zullen u daarvan zo goed mogelijk op de hoogte houden. Ook behouden wij ons het recht voor het aantal modepunten, bij besteding van iedere euro te wijzigen.

Privacy is gewaarborgd. De gegevens van uw spaarpas worden nooit aan derden beschikbaar gesteld.

Wuite Vrijetijdsmode is gerechtigd deze algemene voorwaarden ten alle tijde te wijzigen.

Culemborg, 10 november 2011